Tick Tick Boom

Jeg har valgt å bosette meg i Australia, noe som innebærer å stå opp før grisen står og hyler, legge meg før CSI begynner og å legge om livstilen totalt. Det skal sies at når man legger om livstilen her, er nok ikke det på en god måte for de fleste, men jeg personlig skal ikke klage når jeg må innta 4 skiver hvitt brød, peanøttsmør, potetgull og ferdiglaget lasagne cirka hver eneste dag.

Australierne stiller ikke i samme kategori innenfor "bælfeil" som 60% av USA's befolkning, men det skal sies at det er en god håndfull som ikke kan stille seg på badevekta med god samvittighet. Min gode vennine Anniken Aalbu er i donut heaven, nærmere bestemt Colorado eller Utah i USA, og jeg forventer selvsagt snikfotografier av den andelen menesker som lufter hunden ved å kjøre bil med bådet ut vinduet eller som ikke kan lene seg inn i skranken på Drive Throughen på mcdonalds for å hente bigmac menyen sin! Uansett, så bestemte jeg meg her om dagen for å virkelig finne den delen av befolkning som ikke ser ut som stranede hvaler, nemlig, surferne. Jeg må ha dratt til feil strand for det første som møtte meg var 2 japanere, ravet ikke mindre en 140 cm over bakken og hadde tendenser til å utvikle ølmage. Jeg ble ikke bare skuffet, men også sur for at det var nemlig dette:


som lokket meg til å komme hit. Jaja, imorgen er det en ny strand som gjelder og forhåpentligvis noe annet å fotografere enn meg selv.

Vel vel, better luck next time er det jo noe som heter. Skal forsåvidt ut å fotografere noen lokale surfere på morrakvisten så satser jo på bedre resultater da kan man si. Annet enn dette er det ikke så alt for mye som opptar hverdagen unntatt å fool around.

5 kommentarer

Vibo

31.jul.2010 kl.07:31

Haha, hvilken skuffelse!! Du var nok ikke like heldig som en venninne av meg, hun var omringet av hotte surfere i et helt år. Åoje! Jaja, off to work. Fint å se at du koser deg med japanere da ;)

vilde

02.aug.2010 kl.10:25

haha, i like them asian

ida Nikoline

02.aug.2010 kl.10:42

Ta med deg et par gingerbilder av meg så tenker jeg at surferguttene kommer løpende!=)

Gina-Marie

04.aug.2010 kl.16:31

hahahaaaaaa, men jeg må selvom innrømme at jeg fortsatt kjenner et snev av misunnelse her!

Soffisoff

14.aug.2010 kl.14:00

hahaha TYPSIK fårn vel si! men du kan kose deg på stranden da jaffal! savner deg.. nå må du oppdatere snart!

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits