cobrastyle

Da jeg kom ned til Australia var det første jeg tenkte: fankern, nå glemte jeg å trene til bikinisesongen, som jeg egentlig sa hasta la vista til i april og tok meg et stort kakestykke. Heldigvis for meg så starter ikke sommern i Australia før i september, så da har jeg fortsatt litt tid til å prøve å få trent av meg litt koseflesk og ikke minst prøve å legge grunnlag for en liten tæn så jeg slipper å løpe rundt som et speilreflekterene badekar på stranden. Lite kult.

Vel vel. Dagene flyr unna som om jeg hadde et tett opplegg hver dag, men hemligheten er at jeg for øyeblikket tar livet fullstendig med ro og da skjer det ikke særlig mye annet en å sløve rundt og få med meg det jeg kan. Idag er planen å ta turen til SeaWorld, men ettersom det her inkluderer å sitte på en motorbåt med 40 andre japanere i 3 timer for å MULIGENS se to hvaler hoppe over hverandre i 4 sekunder for å så kjøre 3 timer tilbake mot land. Mulig jeg finner på noe annet isteden.

Approspos dyr, finnes det mye rart her. I går var jeg ute en "joggetur", men med tanke på at jeg har gips, måtte jeg "desverre" ta det rolig, og det endte med å bli en spasertur. Da jeg hadde kommet bortenfor hovedveien og til butikken på hjørnet så jeg plutselig noe som krøp over bilveien og som selvsagt var kanskje den største edderkoppen jeg har sett med lange bein og hår på ryggen i form av noe som lignet et rødt kors. Jeg fikk selvsagt fullstendig panikk og ikke spør meg hvorfor, men av en eller annen grunn i mine yngre dager har jeg lagt inn "themesangen" fra the simpsons-filmen, altså "spiderpig"... (ja, jeg dør av skam) Uansett, så kom den selvsagt på shuffle idet jeg begynte å løpe i sirkler fordi jeg var overbevist om at edderkoppen fulgte etter meg og klarte dermed ikke å skifte sang.

Da jeg kom pesende inn døra ser jeg selvsagt sønnen i huset, Simon, ravende rundt med den forbanna slangen som han har kjøpt seg som kjæledyr og jeg ropte: hvis du ikke legger den slangen i et bur der den hører hjemme skal jeg kveste den og sørge for at det ikke er en jævla reptil innenfor disse fire veggene.
han gjorde som som sa.... :)

Vel vel, etter en traumatisert natt, måtte jeg høre gjennom alt av godmusikk på iPoden før jeg ble vekket av et bjeff så ut av dimmensjoner høyt at jeg skvatt til før jeg prøvde å sovne igjen, noe som var umulig. Jaja, hva dagen vil bringe kan ikke være verre en gårsdagens møte med den svarte enke....

5 kommentarer

maddekk

11.jul.2010 kl.07:28

Kjempe fin blogg!

Gjør du hva som helst når som helst?

vilde

11.jul.2010 kl.23:36

jeg hater tarantellaer..

Vibe

17.jul.2010 kl.21:59

Æsj! Edderkopper er ekle...men det er jeg også akkurat nå. For jeg er så insane mainstream, og teit. Jeg har utfordret deg :D ÅOJE! sjekk itt aot ;) kanskje du finner hånkwi down under???!

http://switching.blogg.no/1279396017_35_utfordret.html

Lilleida

20.jul.2010 kl.10:23

Jeg vil høre mer! oppdater!! :D <3

kjersti

22.jul.2010 kl.21:03

haha! gleder meg til å dra. bare 6måneder igjen nå

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits