she took me in and made me breakfast

Da var tiden inne. Etter å ha endevendt klesskapet 70 ganger, lagt igjen passet de mest forundelige steder, presset det jeg eier og har i en minimal koffert, lagt igjen ting på feil sted, sittet vedsiden av en drita polakk og sovet 4 minutter på 30 timer kan jeg endelig si meg fornøyd med at takk gud, NÅ er jeg i australia.
                                          hasta la vista norge.. hahahhaha åå så godt det føles.. litt i hvert fall

Som en annen nordmann kom jeg traskene ut av flyplassen i et rolig tempo med oppbrettede bukser og en singlet. De lokale løper jo rundt i lue og synes det er pisskaldt, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke synes 22 varmegrader og sol er  i det hele tatt på grensen til kjølig!

Uansett så er det mye å si om de første 24-timene. Jeg ble plukket opp på flyplassen av en eldre dame som jeg vistnok skulle tilbringe dagen sammen med, en dame jeg aldri har hørt om, sett før eller skjønner noe av den ekstreme dialekten til. Vi satte oss i pickupen hennes, som forøvrig er i fargen "electric blue" og er dekorert med noe som ligner slitte, mørkeblå saueskinnstepper i ca. hele bilen innvendig. epic.

                                         happy faces på heathrow

Etter en lang kjøretur, identiske veier, skog og alt annet jeg IKKE ville se når jeg annkom the country of my dreams, endte vi tilslutt i hva som kun kan beskrives med et ord: amazing. Det er flere ganger jeg har sett filmer fra fine steder, men det første som slo meg var bare: yeah, HER skal det bli godt å bo en stund! Jeg ble i hvert fall dratt med på ekte Austalsk matshopping, hvor hele matbutikken i seg selv var like stort som Bærums Verk fra kolsåsbakken og ned til triangelen. Jeg følte meg som en utpekt norsk turist da jeg måtte stille meg opp foran inngangen og ta bilde. Det skal innrømmes at jeg nesten deiset i bakken når jeg fikk vite at dette kun var ÉN av over 400 butikker, på hvor vi visstnok befant oss, inni et gigantisk kjøpesenter.

Etter like mange smaksprøver som ULTRA kan tillby på et år måtte jeg annstrenge megselv for hverken å rulle eller å sovne på vei til bilen igjen. En ting som er sikkert er at jeg må være flink til å trene for å ikke komme hjem rullende inn på gardermoen og med så stor mage at jeg ikke kan se de som venter på meg... Da har jeg funnet løsningen. Imorgen skal det surfes om morgenen med to lokale gutter fra nabolaget så dette lover godt! i mellomtiden, fortjener jeg en god natts søvn!


6 kommentarer

hanna

05.jul.2010 kl.12:58

i miss u already! <3<3<3<3<3<3<3

hanna

05.jul.2010 kl.12:58

koooooz deg massse med surfeguttaaa jaaaaaa

Soff

06.jul.2010 kl.02:14

HELDIG!!! savner deg allerede, dreaaa! kooos deg med søøørfekællæne

Lilleida

07.jul.2010 kl.10:54

kuult! Gleder meg til å høre mer!:D:D Det kommer til å bli stille uten deg!

Madde

07.jul.2010 kl.14:52

mer! mer! mer! mer!

STOREida

13.jul.2010 kl.19:36

GOOOOD TUR DREA :D

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits