8 days a week

ENDELIG er russetiden over for noen, ingen barn løper rundt med fløyter som høres ut som gråtkvalte ender og INGEN som roper hurra for 17. mai 140.000 ganger etter hverandre. Jeg tror ikke jeg kan telle hvor mange ulike bunader i de grelleste farger og med de mest motbydelige kombinasjonene av kyser og belter jeg har sett, men en ting er sikkert. Jeg har hatt på en selv.Personlig vil jeg som oftest refere til bunaden som ei djeveldrakt. Den bringer intet godt med seg, med mindre du vil ha en rompe like stor som Big Mama's og snøres igjen så hardt i halsen at hodet ligner en sprekkeklar ballong. Etter og ha våknet en halv time forsent (halv ni.......) på 17.mai gikk tydeligvis dagen i tusen knas for mange. Etter mye hastverk for å få på seg det alpakkaskinnet av en kjole, hadde jeg selvsagt kneppet et eller annet feil som det på ansiktene rundt meg mest sannsynlig ville fått oldemor til å snu seg i graven.

Etter å ha spradet rundt i hva som kjentes ut som 40 varmegrader og etter å ha mest sannsynlig opparbeidet meg tidenes sweatpatches var det påtide å dytte ned 14 pølser og 30 is før jeg fornøyd kunne takke for årets 17.mai kloken 1 på "ettermiddagen". Da jeg trodde det ikke ble verre, kommer jeg pesende opp de siste bakkene mot huset etter en etterlengtet joggebukse og en kilo smågodt, ser jeg det jeg trodde jeg aldri skulle være vitne til igjen. Naboene har stolt startet årets GATEGRILLINGSSSS, hvor samtlige naboer synger allsang klassikere og drikker rødvin og champangne så det holder. Ikke nok med at de stemte i på "idyll" så jeg beinfløy forbi, men de dro også igang "neste sommer" som jeg desverre ikke klarte å overdøve med motorsagmassakeren inne fra stuen.

Eneste ulempen ved at 17.mai feiringen er ved veis ende er at det er tilbake på skolebenken. Ikke nok med at folk klarer å finne på de særeste og mest kompliserte proskjektene med deadline på to dager, men når det i tillegg dukker opp andre innleveringer og muntlige fremføringer som skulle vært undagjort er det ikke annet å gjøre enn å lene seg tilbake å slappe fullstendig av. Dette er min standardteknikk for å lykkes i livet, og har tydeligvis fungert helt til nå.
En viktig ting å pressisere er at selvom 17.mai er over, begynner desverre lekesesongen for djevelbarna i nabolaget. Dette involverer nakenbading i vannspredern (som foreldre med glede passerer midt i veien og med et bredt smil om munn prøver å få MEG til å løpe gjennom...) men også nakenleking i hagen, på trampolinene og opp og ned veien. Takk gud jeg er long gone før nakenleking sesongen er over... Hvis jeg får noe som helst form for overskudd av lønn denne uken får desverre gatebarn i somalia sulte så jeg kan spandere på hver enkelt hushold en badeshorts eller to på alle jævlene... nei, gode gud. føler det blir en stund før jeg kan åpne døren fremover og se ut...

8 kommentarer

Elisabeth

19.mai.2010 kl.08:35

Bunad som er så fint ! :O

ida Nikoine

19.mai.2010 kl.16:50

Jeg er litt enig med barn etter 17.Mai.. Hadde en episode idag hvor jeg lot døra til hagen stå oppe mens jeg hørte på musikk på fult volum på anlegget da jeg så at 6-7 unger stod i hagen og så på meg digge til musikken:p

MADDØ

20.mai.2010 kl.18:53

du vet, vi flyttet fordi vi orket ikke kidsa. jan didrik ble too much liksom.. og se nå på nabolaget vi bor i

vilde

21.mai.2010 kl.08:21

amen sistah

Soffisoff

22.mai.2010 kl.02:05

andrea, ikke lyv det er ikke pent! alle vet at du elsker nakne barn og bunad er favoritt antrekket ditt!

jeg må ærlig innrømme at jeg er liiitt sjalu på at du slipper nakene-barn-sesongen.

anonym yo

25.mai.2010 kl.17:35

hahahah jeg kjenner deg ikke, men fyfaen så lættis du skriver! more more more!

Elisabeth p

26.mai.2010 kl.23:21

Hallo.. Det er på tide med en update!

MADDØ

29.mai.2010 kl.11:24

gi meg en grunn til å leve a dean. oppdater nå

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits