sailing to philadelphia?

De siste dagene har bestått av rave, fyll, tårer, blod, snørr, faenskap og alt annet mellom himmel og jord. Når mai måned har ingen ting annet å by på enn varmt vær, gratis transport og tusenvis av fulle fjortiser i gatene har man ingen ting annet å gjøre enn å slenge seg på. 

Etter å ha våknet opp i de villeste stillinger, ingen anelse hvor jeg er og med verdens største blåmerke som er minst like stort som arealet til Afrika tenkte jeg det var påtide å ta det rolig. Dette gikk, i kjent stil, straka vegen til helvete, og idag tidlig var det bare å legge seg flat foran tven med en bolle plain ris og en halvliter cola med et hjemmesnekret extended sugrerør så handlingen krever null bevegelse fra kroppen. 

Annet enn å resonere meg fram til at jeg mest sannsynlig ligger på førsteplass i konkurransen om å opptre mest som en fyllakåt trettenåring, har det blitt mye tv. Som regel sverger jeg til et liv med å se på tvserier online, men når internett er like tregt som på en windows 98 på bekkestua biblotek har jeg intet valg. 

Jeg setter på tven og forventer å komme bort i Will & Grace, Desperate Housewives, Lost eller en eller annet drittserie, men neida. Før familiens tv fra 1970 har rukket å få skjermbilde klart dundrer det i veggene og jeg hører: GOOOOOOOOOOOOOOOOOD MORNING TYRON FAMILY. MAGGIE, GEORGIA,LOUSIA, DENNIS, PHILIP, ROGER, MAURICE, DWAYNE and ISAAC. COME OUT AND MEEEEEET THE DESIGN TEAM!! WOOWWOWOOWWO! jeg får panikk og prøver å gjøre alt i min kraft for å klare å skru av tven eller i det minste bytte kanal, men det forblir teknisk umulig. 


 
Jeg tror det muligens er mye på grunn av at programledern "Ty" har igjennom sikkert 17 sesonger stilt opp med den samme roperten, de samme tømmerhogger skoene og ikke minst en imponerende 45 centimeters høy piggsveis... Jeg må innrømme jeg koser meg rått når man får høre en skjebnesvanger historie fra familien GRUSOMME tilstander og hvorfor de trenger veggen tapetsert med my little pony og hvor mye de ELSKER klesmerke von dutch slik at HELE rommet blir okkupert av von dutch merchandise som ikke kan skape annet enn selvmordstanker når den stakkars jenta runder 16. Jeg vet jeg kanskje ikke er personen til å uttale meg om dekorasjon og innredning, men milde moses. En person med over 40 i IQ kan jo faktisk forstå at et rosa rom med glitrene vegger og 140 barbiedukker selv ikke er morsom for en fire år gammel jente med downs syndrom. Beklager, men det er the truth og faktisk direkte pinlig å se på. Skjerpings Ty.
                                                     glansdagene....
Appropos ty, så skal det nevnes at han har skuffet meg. Etter å ha fått med meg de siste 4 sesongene denne uken, må jeg si jeg er skuffet etter han har lagt om stilen sin. Ty pleide å være en macho kar med deilig svett og tan kropp, løpene rundt i en hvit tank med den hælvetes megafonen. Nå derimot har han bestemt seg for å kjøre en mer laidback og sofistikert bygningsarbeider stil som inkluderer tømmerhoggerskjorte i 5XL og flippskjegg.. lite kult.

Imorgen er det 17.mai. Hvis noen har lyst til å fly me to the moon eller et hvilket som helst annet sted så må de med glede gjøre det. Hasta la vista norge i rødt, hvitt og blått.

5 kommentarer

beate

17.mai.2010 kl.00:18

55 cm høy piggsveis*

Elisabeth

17.mai.2010 kl.01:00

jaja, må jo si at dette er faen ikke dårlig.. jeg ler litt sånn nervøst inni meg (ikke at jeg faktisk er nervøs når jeg leser, men i mitt hode høres det nervøst ut) når jeg leser det du har å formidle videre til dine kjære lesere. men faen da, bittert at du fikk suvernir.. jeg burde hvertfall fått en lue eller noe for mitt selskap! u beat me maffakka

Soffff

18.mai.2010 kl.13:22

Ganske bra detta, baybay! Rave to the grave!

Jeg skulle gjerne fluktet landet med deg på 17.mai, men det får vi ha til gode til neste år for neste år orker jeg ikke folk i bunad som gir meg dømmende blikk fordi jeg ikke har valgt å ta på et ullteppe og sette på et fake smil.

me likey your bloggy

MADDØ

18.mai.2010 kl.16:53

hva faen er galt med von dutch? liker du ikke ed hardy heller nå da?

Hanna

18.mai.2010 kl.22:32

du slår ikke meg og ALLE mine blåmerker skal jeg si deg!

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits