jag trodde änglarna fanns

Helgen står for tur, og denne gangen er det The Bråthen Bunch som skal ut på nye eventyr. Destinasjonen er bestemt og det er Rånåsfoss som er dagens target. 

Før familien plasseres inn i den nyinnkjøpte og relativt strøknene mercedesen, eller the gangster mobile som vi kaller den, sjekkes det en siste gang at håret er perfekt gredd bakover, skjorten er strøken og de høye helene sitter som de skal. representin': bærum.

Jo lengre unna good old bærum bilen kjører, går det opp for meg at det er enda lenger til jeg kan trekke inn et magedrag som lukter spenn. akk ja, here we go.
Better late than never, er et budskap far støtter idét vi ruller inn på gårdsplassen et kvarter forsent. Oppstilt som om vi skulle komme rett fra the sound of music er vi klare til å ta del i det som skulle bli en 8 timers konfirmasjon. Riktignok skal det sies at veien opp også bestod av et sjeldent syn i mine hjemtrakter, nemlig vaner. MANGE vaner. Personlig tror jeg ikke jeg kan beskrive noe mer harry enn et støkke dekorert rånebil inkludert pus fra topp til tå, rattmuffe og en sprengt boomblaster som står scooter, günter og alt annet i mellom. 

Etter dans, drama, tårer, taler  og alt i mellom, var det på tide med kaker. det skulle ta ca fire timer før dette ble aktuelt, fire timer jeg benyttet meg av å skaffe meg en skyhøy highscore i tetris og å legge fjorten kabaler. 

Så var det hjemover. Jeg vinket farvell til sørumsand, rånåsfoss og nes for denne gang og anså megselv som lettere lykkelig for at det er en stund til jeg vender nesen denne retningen. Med engang inngangsdøren var foran meg var det påtide med et klesskifte og å komme seg fort ut av bunaden og rett inn i partyantrekket. Nå skulle det raves med bærum style, altså at det ikke skulle spares på kruttet. Som en stressa assistent på et tannlegekontor føyk jeg frem og tilbake og måtte til og med vinke til naboen kunn i ført undertøy. Jeg klarte selvsagt å velte en halvliter øl så den traff dørhåndtaket og fôr gjennom rommet og dekorerte veggene med øl øl og mere øl. Etter å ha brukt cirka to timer på å desperat tørke opp det som var mulig og waste hele min 500 kroners diorparfyme på å spraye ned veggene som om jeg hadde blitt angrepet av 40.000 mygg. velvel, utslitt og med fett hår, svett kropp og anntydning til søppelsekker under øynene kom jeg meg i hvert fall ut! tjoehi

Én kommentar

Madde

16.mai.2010 kl.15:51

bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3 bærum <3

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits