en revolusjonerene dag hos bayfamilien

Når internett stopper hvert tredje sekund, en youtube film blir som å løpe et maraton og å komme seg inn på mujaffa blir som å se lyset er det lett å gi opp. Det er ikke få ganger man får lyst til å kaste macen ut av vinduet, tråkke på internett rutern og ikke minst pulverisere alle beviser for at mor har brukt noe rundt 3000 kr i mnd på et internett som bruker ca en halvtime på å oppdatere vg.no. skam

Nå har naboen tvers over gata fått seg et internett som kan tilby det meste, og på bakrunn av at de er fra et sted godt nor for Mo-I-Rana har de selvsagt ikke passord og jeg kan nå snylte så mye jeg vil til jeg pakker sammen og er på god vei ut fra the valley. Ettersom jeg ikke oppdaget denne herligheten tidligere idag, og har tilbragt mesteparten av kvelden mutters alene, har jeg: ryddet rommet (som har en radius på 2 meter og et volum med dritt halveis opp på veggen), båret ut mandarinskall fra julaften 2008, tilført kjøkkenet ca 15 nye glass og kopper, funnet panteflasker til en verdi av 70 kr, spilt pokémon i 4 timer, gjort klart alt til morgendagen, endevendt mary poppins bagen med et innhold de fleste ville blitt imponert av og sørget for at støvsugern for første gang siden november fikk med seg minst én støvsugerpose full av drit. herlich.

En annen ting jeg har fått unnagjort er å bla gjennom en god del bilder fra helgen. Nok en gang, i kjent andrea-stil har jeg satt sammen et nytt antrekk, denne gang surret meg inn i dopapir og danset en svært mislykket versjon av MJ's "thriller", kledd meg ut som hore i en grease bursdag og satt igang en aktivitet mine livsprinsipper strider sterkt imot: allsang. Kan ikke innrømme at jeg gremmes, må man så må man, men kjenner på meg at dette må ta en slutt.


Én kommentar

MADDE

20.apr.2010 kl.00:23

flaut, jeg deltok faktisk med liv og lyst på den allsangen. hva blir det neste? tensing? god forbid

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits