the nosebleed section

Da var nok en helg over med rabalder, og dagene tikker ned mot en etterlengtet påskeferie. Nordmenn flest skal i tidspekteret 26. mars til 4. april snøre på seg langerennskiene, pakke kvikk lunsjen godt ned i sekken, skrelle appelsiner og drikke toddy mens de hyller en "person" som døde for 2000 år siden og som på mystisk vis stod opp igjen fra de døde og dro til sin far i skyene for å redde verden. Dette orker jeg ikke ta del i, så påsken i år blir mildt sagt epic. en uke med tomt hus, urter, film og faenskap blir vel egentlig hva man kan beskrive som tidenes beste måte å feire hva nå enn vi ferier påsken for. 

fant også konfirmasjonspengene i en skuff her forleden så nå skal jeg ut på en vill svenskehandel og smugle 4 ganger så mye jeg veier hjem. jiiiha

Annet enn dette skjer det svært lite intressant som vanlig. Etter en selvpådratt lyskestrekk og 3 timers søvn, er det en lettere irritabel andrea som møter hverdagen med tidenes pesimistiske holdning. Selv om jeg forlater huset hver morgen med smale øyne, munnen full av snus og en SVÆRT optimistisk donna summer på øret, er det utrolig hvor mange mennesker rundt meg som kan komme på min irriterene side. Forresten skal ingen undervurdere donna. makan til dame har jeg ikke hørt, pluss de diskotunsene hun tilfører min hverdag setter standaren for at jeg ikke går løs på en irriterene fremmed med tapetkniv. anger management? ja takk.

uansett. så møtte jeg på en artig type her om dagen. Var som alltid i mitt klumsete hjørne og smalt hodet rett i en stang på bussen. Resultatet av dette var en imponerene mengde neseblod som det også var en kar bak i bussen som så ut til å være imponert over.uansett. han begynte å legge ut om sine vaner neseblod og at dette ikke kom av samme tilfelle som meg. han var nemlig eks-kokain misbruker, men han hadde tendenser til å blø en del neseblod. videre kunne han meddele meg og en ansamlig ikke så imponerte pensjonister på bussen om en dame han hadde ligget med og begynt å blø så mye neseblod at hun hadde kastet opp. makan til fyr har jeg ikke møtt, men en ting er sikkert. skal du møte den ekte befolkningen i norges land er det bare å ta seg en tur på et offentlig transportmiddel!

3 kommentarer

Anonym

23.mar.2010 kl.00:36

herremaria jeg elsker deg

Elisabeth

24.mar.2010 kl.22:30

bloggen din is tha shit

Karianne

05.apr.2010 kl.02:45

jeg liker shit

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits