ich habe eine grose schpermkanon

da var nok en ferie over. om det alltid kan defineres som ferie kan man jo lure på, men denne gangen gikk det  i hvert fall greit. The Bråthen Bunch dro nok en gang på et mission til alpene, og flyplassen denne gangen som skulle terroriseres med bleier, bråk, tårer og en illsint papa bråthen som ikke kunne fatte at det var mulig at han ikke fikk bagasjen først, at køene var for lange og at hans eksitens på denne flyplassen var viktigere enn alle andre. thank lord for iPod. 


Så etter en tretimers kverrulering i milano, var det bare å lempe de 470kg bagasje og 5 par ski + snowboard som skulle være med i gangstervanen og opp mot fjellet. en tur som skulle ta rundt 3 timer, og endte opp med at vi parkerte utenfor hotellet 6 og en halv time etter vi startet. 


Etter et par dager med gira alpinister, mobbing av dårlige dansker på ski og en rekke andre aktiviterer som krangling etter kortspill var det påtide å kjøre over fjellene og finne en ny bakke å erobre. Etter en lang dag med mye brus, øl, vann og vin er det alltid greit å ta en tur på the ladies room. Denne gangen klarte jeg å velge the gentlemens room, som vel og merke ikke hadde mye gentleman faktor over seg.

Idèt jeg prøver å ta en helrotering ut av dette helvete, oppdaget jeg en tro kopi av en shabby, gammel og hva som kan minnes som en urinerende hitler. Han var ca 185 og like bred rundt magen som han var høy. Drita full og mens han kneppet igjen buksen sin slapp han kommentaren som kommer til å sørge for at jeg aldri setter en fot på et offentlig herretoalett igjen: "høøhø hohohhøhøhø Ich have eine grose schpermkanon". Noe som for den uvitene kan så godt som oversettes til "jeg har en stor spermkanon" som også førte til at jeg fikk en ekstrem hast til å komme meg ut, da jeg oppdaget at døren hadde gått i smekkløs og jeg hamret like desperat som en full danske i red light district på døren for å komme meg ut. Heldigvis var det noen som hørte min prayer og skulle gjøre sitt fornødene. Jeg fikk i hvert fall en ekstremt hast med å komme meg langt pokkerivold vekk fra denne "afterskien" og byen så fort som mulig.


Etter flere dager med en kontinuerlig rutine av å bruke alle de 14 euroene jeg hadde blitt tildelt familiepenger fra far på å kjøpe min nye favorittbrus "ginger" som i tillegg var oransje og å havne i de mest forundelige situasjoner med svette polakker, var også denne familieferien ved veis ende. 7 timer i bil klokken 4 om morgenen med null batteri på verken telefon eller ipod, macen lå i bagasjerommet og herr. bråthen hadde ingen intensjoner om å stoppe så jeg kunne ta den frem, en baby med søvnvansker, skolegutt på 6 år som sikler over fanget mitt og en 13åring med sprengte ghettoøretelefoner som jeg hadde gleden av å nyte hele veien gjorde ferien komplett. 
Nå ser jeg frem til en påskeferie alene hjemme, taco og en grusomt høy poengsum i skate2 å slå. 
|

2 kommentarer

Anonym

20.mar.2010 kl.11:00

hahahahahaha lol. give us moooore!!

Eirik Torhaug

06.mai.2010 kl.13:19

<3

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits