skarru ha deg en runde med gullringen?!

huttetu, skrekk og gru. Idag var det tid for max sosialisering da jeg skulle ta meg frem på..hold deg fast... skandinavias største kjøpesenter.
Ikke at jeg ikke har avlagt sandvika storsenter, storsenteret eller SS som det gjerne blir referert til, mang et besøk før, men idag hadde jeg god tid, solide sko og et visakort det skulle lukte brent plastikk av.

Jeg setter ferden mot "electroworld" for å se om jeg finner noen hidden dvd treasures. Mellom 14 sesongdvder av hannah montana, guitarhero, skate2 og the housebunny synes jeg at jeg kan spotte en dvd jeg har lyst på, men klarer ikke å få tak i den. Jeg går for å få assistanse, for den dvd'en ville jeg ha. Selfølgelig kommer alle sterotype gutt14 med joggebukse og skiluer i spygrønn som er formet som et kondom inn og omorganiserer alle dvdene for å finne "COD 6. ÅÅÅ FY FAEN SÅ RÅÅÅÅTT!" . I min store fortvilelse løper jeg bort for å se om alt håpet er borte, idét en av de sterotype gutt14 holder opp MIN dvd i hånden og sier: er det denne du leter etter eller? med et forsøk på å legge på en gebrokken kurdisk uttale som i alt tydet på at han var så mye fra kurdistan som jeg liker pannekaker... 
Jeg ble dritsur, men la på et smil og sa ja. "åja, høhø. synd for dai da, for den skal jeg schope. hehehehehe". jeg gadd ikke krangle og bestemte meg for å gi opp kampen. Men jeg skjønte aldri hva han skulle med "Bridget Jones: the edge of reason".En annen ting var at jeg måtte bite i det sure eple og benytte meg av å bruke de offentlige toalettene som olav thon has sponset dette senteret. På grunnlag av at det luktet som om noen hadde kokt en kilo avføring der inne, valgte jeg å benytte meg av handikaptoalettet. Like før jeg skulle låse døren og gjøre mitt fornødene, blir døren omtrent revet opp og en dame på rundt 200kg beordrer meg ut fordi jeg ikke er handikappet. Det var like før jeg ville gjøre det klart for henne at man ikke er handikappet selvom du har en kroppsfasong lik en tønne og ikke kommer gjennom den andre døra. Så på trass brukte jeg ekstra lang tid på å vaske hender, finne frem litt antibac og organisere hele bagen min og sortere 1kroninger. ah, flott dag. Jeg vant in the end.

10 kommentarer

Geir

10.feb.2010 kl.21:06

HAHA

Elisabeth

11.feb.2010 kl.21:18

great! :D

Madde

17.feb.2010 kl.18:37

oppdater a din kuk. hej bloggeen

muu

20.feb.2010 kl.22:10

updaaaaaaaaaaaaaaaate

hanna

02.mar.2010 kl.19:12

ja hva skal man si? bra blogg? jaaaaaaaaaa!

ps: du er yndlingsbloggeren min, stå på drea!:):)

Ida

02.mar.2010 kl.19:32

Dumt at du ikke fikk filmen, fikk plutselig veldig lyst til og se den.......... OOOOOOG jeg kunne teknt meg og se deg snart!

Mari

02.mar.2010 kl.22:59

Hei! nummer min favorittblogger er DEG, og jeg vil derfor at du skal oppdatere! SNELLA!

oppdater

05.mar.2010 kl.23:03

OPPDATER :):):)

vilde

05.mar.2010 kl.23:46

bridget jones ? nå skuffer du meg nesten andrea ! trodde du var mer en die hard type ! ...

Elisabeth p

11.mar.2010 kl.17:38

update, update.. din blogg er den eneste jeg ikke leser for å le!! i need it back

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

100, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits