Sex On Fire

"Når jeg hører på den sangen, tenker jeg på deg. Jeg klarer ikke slutte å se bilder i hodet av da vi gikk hånd i hånd langs strandkante..." HAHAHAHA jeg dævver.

Sikkert mange mennesker ute i verden som kommer over de store og små break ups i verden ved å skrive piss som dette, eller å sitte hjemme i en babyrosa onepiece dress og spise en liter tressis mens de lar tårene trille mens celine dion gauler den jævla my heart will go on en kvadrasillion ganger i løpet av 90-talls klassikern Titanic.

Jeg derimot har andre planer. Idag skal jeg nemlig komme med et tips. Nå er riktignok jeg den siste personen jeg ville tatt imot eller fulgt noe som helst råd fra, men jeg gir det et forsøk. Hvis du må stille deg i rekken single som sitter uten en til å kose med, støvsuge for deg eller for å sende ned på rimi for å kjøpe tamponger har jeg et råd. Ikke gjør som andre tapere og finn den mest dramatiske romantiske filmen i verden neddruknet i din egen stygghet og uvaskede hår. Nei. Kle på deg det mest sexy antrekket du finner (lov å droppe playboybunny outfiten her...) finn på masse å gjøre, og viktigst av alt: ha konstant med ipod uansett hvor du går. Må innrømme at jeg svingte meg som en salsadanser i klasse til bussen, og ga til og med den stive tyskernaboen et par glødene blikk for å vise at jeg som vanelig, men enda mer i dag, var on fire! Må innrømme jeg fikk et par 14-17 tut fra noen kurdere da jeg gikk av bussen, men jeg er strålende fornøyd. stiller i beste klasse!
Apropos naboen... trokke fyren hadde vært utro mot kona med mindre han ble betalt for å ligge med Megan Foxx... sier jo litt. han har jo drealicious foran seg og gir meg ikke et annet blikk enn at jeg ser ut som en underbetalt hore. faens tysker..

Men over til noe helt annet og riktignok en annen ting jeg brenner for: nemlig deodorant.
Deodorant, deo, anti-perspirat eller go'lukt under arma. Kall det hva du vil for min del, men for all del BRUK DET. gud fant ikke på dette skaperverket for at folk skal gå rundt å lukte som en gryte med brukte joggesko hvor buljongen er fotsvette. Men nemlig for å gjøre det motsatte.
Men i dag var annerledes. Jeg møtte nemlig min overkvinne... Av alle de 240 ledige setene på bussen, velger jeg å sette meg (som vanlig) vedsiden av det mennesket som ser ut til at han/hun oppfyller mine kriterier. På bakrunn av at det så ut som om hele sameland hadde stuet seg inn bakerst, tok jeg meg til rette vedsiden av.. ikke hva jeg vil definere som bælfeit, men en relativt, over-the-average dame med ullgenser, ulllue, ullvanter og sikkert mer. Det var her jeg merket en anelse frykt, men lot det gå.
Hadde jo ikke rukket å kjøre lenger enn 100-meter før jeg oppdaget den uutholdelige stanken som forstørret neseborene mine og tvang seg opp i hjernen. jeg fikk panikk og måtte puste som en fortvilt amerikaner inn i en brun papirpose jeg hadde i bagen hele veien dit jeg skulle. da jeg gikk av, måtte posen ned i bagen, og jeg måtte face my fears. Jeg holdt på å besvime i det jeg tok et åndedrag før jeg gikk av. Men jeg må innrømme at jeg ga henne et solid nikk, og hun vinket tilbake.  Et nikk av respekt, og et vink fordi hun tydeligvis hadde en skrue eller femti løse!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

99, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits