she works hard for the money

Det er ikke ofte jeg blir så forbanna at jeg har lyst til å drite ned i nakken på noen, sette meg på hodet deres, tråkke dem i ansiktet og pulverisere tennene deres med et jævla balltre, men i dag, var det like før.

Jeg er kjent for å være rappkjefta, tøff, rask på å kommentere tilbake og å stå opp for megselv. jeg tar ikke dritt fra noen, og ser egentlig på megselv som wonderwoman, og hvis noen ønsker å si noe uttover det må de gjerne det for min del.  En ting jeg ikke ser på som å stå opp for seg selv, er hvis man krangler og man velger å ikke engang høre på hva den andre parten av krangelen har å si. En ting er i hvert fall sikkert. Når man sitter og ler noen opp i ansiktet når man selv ikke kan svare for seg på noe man har gjort, ja da kan man egentlig bare ha det så godt.

pleier ikke å skrive sånn, men helt ærlig. ikke rot deg borti feil menn. Jeg håper du koser deg i din egen diarè, ditt jævla apetryne..

 

UANSETT. så har jeg også noe artig å by på. Et par ganger tidligere har det hendt at jeg har blitt så irritert som nå at jeg har vurdert å stikke opp i skogen og bare hugge ned noen trær med en svær øks og rope høyt som en mann. For det er nemlig det med menn. Jeg tror helt ærlig jeg fungerer aller best alene, med bare megselv å takke  for mine feil, men ærlig talt. Noen mennesker, og i dette tilfelle gjelder det de som tisser utenfor dosetet, velger å behandle andre med like liten respekt som om de var en kakkerlakk. Da er det best å være i sitt eget selskap mener jeg. Jeg synes jo at jeg er det morsomste vesen jeg noen gang har overkommet, og det er fra nå av kun meg og mr.mac som får gleden av mine dypeste hemligheter. Jeg kan våkne opp lignene et mummitroll og allikevel sette på "she works hard for the money" av donna summer og føle meg i knallhumør. singel og sexy, flere burde prøve det. Tror jeg ender opp med 140 katter og en sliten leilighet i Croydon når jeg blir gammal, men det får så være.

vurderer nesten bare å legge om stilen, kjøpe meg 40 flannelsskjorter og flytte til midten av Australia og drive en sauefarm og gro meg en feit bart mens jeg tygger strå hele dagen.

Én kommentar

Møddø

10.feb.2010 kl.19:42

alt høres bra ut, men ikke flytt til croydon med mindre du vil bli skutt ned utenfor abra kebabra

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

99, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits