love her madly

Siden søndag har jeg brukt de samme klærne, drukket av det samme glasset, ligget i den samme stillingen og åpnet den samme flasken med cola to millioner ganger så den siste slurken smakte så jævlig at jeg kunne kastet opp. Èn ting er å være syk, men en annen er å ha omgangssyke, influensa, diareé, feber, halsbrann og være tett i nesen samtidig. en skulle tro det ikke var mulig, men siden det er meg det gjelder så går det jo selvfølgelig til helvete.


Uansett så er det tilbake til sivilisasjonen og jobb imorgen. Jeg skal begi meg ut på et proskjekt hvor jeg skal levere ut over 2000 broskyrer i et gigantisk nabolag, en prosess som kommer til å ta meg vel og godt rundt 5 timer. Jeg kan ikke gjøre annet enn å grue meg. fra å ha ligget flat i 5 dager til å løpe rundt og opp og ned kan bli morsomt for de fleste.

etter stress, mas, skolearbeid og et desperat behov etter å bytte sang fra iTunes idét jeg hører "Ke$ha" smelle igang (nok en hitlåt jeg ikke kan forklare hvorfor jeg i det hele tatt har tatt meg fritiden til å laste ned), skal jeg sitte inne alene og råtne mens solen skinner ute, for å levere en oppgave. jeg skal grave frem en morsom londres fortelling senere idag. må bare komme meg i godsonen. og ettersom min bror på 13-år valgte å ringe meg 07.15 idag tidlig for å spørre om hva passordet mitt på spotify er, må jeg nok sove litt til for å samle meg nok til å ikke verbalt utsette han for et helvete.


yo ho yo ho, a social life for me.

Én kommentar

Knut

07.feb.2010 kl.13:10

jeg elsker deg, jeg elsker bloggen din, fortsett å oppdatere og du vil nå topplistene baby

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

99, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits