white riot

Etter et forsøk på å "bli syk", ble jeg syk. Målet var i for seg å bli litt lettere forkjølet og å dra på meg en digg whiskeystemme jeg kan sjarmere alle og en hver med, men det endte med at jeg ligger naken på badegulvet med varmekablerer på og en et hjemmesnekret kjede av isbiter rundt halsen.  Grunnen til dette kommer av at det følels ut som om alle selvmordsbombere i hele verden har slått seg sammen for å gjøre livet mitt til et helvete, og har bestemt seg for å slippe en atombombe med varme som kontinuerlig brenner i halsen min.På bakrunn av dette velger jeg da å gi megselv en god grunn til å ikke møte opp til noe som helst imorgen, sove hele dagen med munnen åpen som en gullfisk, og basere den eneste gode grunnen til å forlate huset (etter klokken har passert minst klokken 3 på ettermiddagen) er for å slepe beina etter meg til butikken for å få tak i noe usunt, fett og delicious som kan akkompagnere meg til mine favoritt day-time entertainment som; ellen degeneres, oprah, rachel ray, i gode og onde dager, home & away og selvfølgelig min favoritt. den goeste dr.Phil. mer kvalitet skal en lete lenge etter
Nå hadde jeg ikke regnet med at jeg har en tannlegetime som jeg strengt tatt MÅ møte opp til imorgen tidlig klokken ni. For det første jeg er usikker om jeg orker å stå opp, og for det andre blir det et helvete å bare gå til bussholdeplassen når jeg har på følelsen at kondisen svikter (noe den vel egentlig alltid har gjort) grunnet det føles ut som om jeg puster gjennom et sugerør gjennom nesen. Dessuten vet jeg ikke om jeg skal ta meg bryet med å dra helt til tannlegen for å få vite nok en gang at jeg bør pusse tennene minst 14 ganger om dagen, passe på syreholdige drikker som brus og at jeg desverre har 2 små hull jeg må komme tilbake og se ut som en ballong i trynet en hel dag for å fikse, før jeg omsider må sitte på venterommet med to andre sykdomsfremkallende gamlinger som studerer meg nøye når jeg leter etter noen blader med fashion, horoskop og sextips når jeg til min store fortvilelse må lese Allers, Se&Hør eller Hjemmet i 2 timer. Det er ingen som leser hjemmet?! herre jemini, jeg kunne jo underholdt meg selv mer med å skrape det svarte under neglene enn å lese det vrøvlet der. nei, tror det ender med at jeg bestiller meg "dentawhite" på ebay og later som alt er flott som faen. den tid den sorg!

3 kommentarer

Det er digg å være syk engang iblant. Men jeg klarer ikke ringe meg syk uansett, så måtte slutte med det etter 6 mnd med forskjølelse.

Så nå sa jeg opp isteden. Si ifra om du har penger til overs.

kåre

02.feb.2010 kl.20:55

haha fy faen. jeg dævver. bloggen din er serr lættis! skriv MER!!!

03.feb.2010 kl.19:10

passe autistbilde der ja

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

99, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits