tequila sunrise
Orange, gul, rød og myk var det jeg trodde representerte skyene på himmelen i morges, inntil jeg kunne såvidt etter et kvarter myse meg til at det egentlig var alarmklokken som viste at klokken var noe nærmere 10. Når jeg opprinnelig skulle ha vært ute av døren innen halv 8, kan jeg ikke si at dette var en av mine større bragder. 

foto: meg© (andrea bay)

uansett. for å ikke havne i tilbake i en dramafylt hverdag med mas, kjas, skrik og skrål tenker jeg at beste måte å starte dagen på så jeg får mest mulig ut av den er å IKKE se på oprah, dr. phil, days of our lives og eastenders. Jeg bestemmer meg heller derfor for å gjøre noe så interessant som å skrive en oppgave jeg skulle gjort for lenge siden, og å nok en gang renske undertøyssamlingen for alle truser merket sloggi, björn borg eller B-Fly (cubus' barnemerke med mindre du også har fortrengt det minnet). En så imponerende samling undertøy av lav-kvalitet er virkelig noe av det verste jeg har vært vitne til, og jeg anntar at hvis jeg tok med meg en søppelsekk av mine eldre undertøysplagg og donerte det til hvilken som helst barneskole ville jeg gjøre megselv tidenes mest populære menneske. style matters....

Men viktigst av alt. En jeg må trekke frem. Nemlig tvillinger. Jeg tviler på at det er andre mennesker som facinerer meg mer enn to personer som er identiske. Facinasjonen begynte forrige fredag, da Leanne, Claire og jeg dro på Tate, hvilket resulterte i at  de klarte å presse 10 pund ut av meg for å se på skrap som andre har laget.....
Grunnet min interesse for moderne kunst som f.eks små blikkbokser som er tråkket på, eller tegnede japanere som henger opp ned i en svært lite grasiøse pornografiske stillinger, valgte jeg å finne meg et rom jeg kunne dra frem the world famous mars bar og en boks med cola for å så ta meg en time eller to "på auge". 


foto: meg© (andrea bay)

Jeg måtte klype megselv kjapt i armen når jeg måtte innrømme jeg fant noe av dette faktisk intressant å se på. Det var her tvillingene kom inn i bildet. Disse to damene satt, drakk, pilte buser og beget seg nemlig helt likt. Selvfølgelig var jo dette en innøvd prosess, men jeg må innrømme at jeg forlot med en følelse som om jeg var høy på tvillinger. Merkelig kombinasjon.

Jeg skal uansett begynne et bedre liv nå som mobilen er borte, pengene er på et kort jeg ikke har tilgang til og alt jeg egentlig eier pr dags dato er 4 pakker sweetmint tyggis og en kassegitar med et klistremerke som mistenkelig nok ligner på jahn teigen. dette betyr vel ikke annet en at det er på tide å grave frem de kreative tonene under etterveksten og get to work. for å si det mildt så er det bare en ting som ødelegger livet mitt: karma.

Én kommentar

Marie

20.jan.2010 kl.08:27

Du skriver veldig bra, og morsomt! :- ) digger det.

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

99, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits