jeg forrådte min beste venn. ryanair.


Ettersom det har tatt meg noe rundt tre kvarter å finne ut hvordan man lager ett nytt innlegg, vil jeg si at jeg begynner å bli på god vei. Med en internetttilkobling som har samme humørsvingninger som mor, og en macbook med engelsk tastatur ga jeg virkelig faen i å blogge grunnet jeg ville anse det som for mye tiltak. 

Uansett så går dagene mye til det samme. Med alle mine hobbyer jeg kan ramse opp; peke ut folk jeg ikke liker, le av folk som mister bussen, stille meg i kanten av døren på tuben så ingen kommer inn, leke ompa lompa med fulle australiere og ikke minst sjekke ut hvert jævla kunstgalleri man kan lokalisere i denne byen. menmen. det er da noe bedre enn å sitte å beundre megselv hele dagen.En ting jeg synes jeg må få dele med omverdenen er min frustrasjon over enkelte nordmenn. NEI, nå er det ikke sånn at jeg skal skrive en tale over hvor mye jeg misliker mine fellow landsmenn, men en ting er sikkert: nordmenn kan IKKE håndtere situasjoner under stress.
Nå skal jeg vel og merke ikke henge meg opp i at de fleste nordmenn ikke er vant til å vokse opp i en storby, eller i et område hvor det er mer enn 10.000 innbyggere, men hallo... en ting er i hvert fall sikkert. prøv å unngå norske flyselskaper


Vel, se for deg dette scenario:
Etter å ha albuet meg frem gjennom 40 canada goose jakker, minihåndbagasje og spritflasker får jeg endelig presset meg ned i setet mitt (som forøvrig er forhåndsbestemt) og dyttet kofferten min i hattehyllen. Allerede her begynner jeg å få merkelige blikk av ms. jessheim'09 som tror HUN utsmarter meg med sin lille fake guccibag, når det er JEG som har kommet unna med å slippe å betale de ekstra 120 kronene for å sjekke inn bagasje.
Med min sterke uflaks og håp om en personlig aura under denne flyvingen, blir jeg ikke til min overraskelse negativt overrasket. Leif og Karl fra good old lillestrøm har valgt å selvfølge benytte akkurat denne torsdagen til å resie på guttetur til "LÅNDÅNN" og slår til med noen drammer jäger for å få en skikkelig pangstart på turen. 
Altså. om det ikke var varm jägermeister som rant på siden av leggen min så må det ha vært en av de to tidligerenevte som ikke kunne holde det inne lenger. smakløst, kvalmt og pyton er egentlig de tre ordene som kan sette ord på mine følelser rundt den flyvningen. 

dagens lille fashion: denne t-skjorten VIL jeg ha! (kan evt. stjeles på Tate modern art museeum)

Jeg har faktisk dårlig samvittighet ovenfor mine trofaste ryanair som ikke har sviktet meg en eneste gang, for at jeg ble lurt inn i fellen til norwegian.
det eneste jeg har å tilføye er: ta rennafart å drit i a norwegian og deres vakre blonde og frekke flyvertinner. jeg vender visakortet mitt tilbake til good old ryanair og de dritsure polske flyvertinne resten av mitt gode liv. 


natta din hest. polski er best!

2 kommentarer

anonym

19.jan.2010 kl.08:14

slemme andrea ! bytte flyselskap.. jeg er skuffet !

Fotograf Ida Linge

19.jan.2010 kl.22:23

S/H! Takk for at du følger meg. Ha en fin kveld

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

99, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits