kongen av rema

Jeg har måttet trosse all min vilje å bytte til blogg.no, grunnet blogspot valgte å gjøre slik at jeg ikke kan logge inn lenger. oh well, da får vi bare kjøre på: Da var det dags for den o so often brenning av hodebunnen, og etterveksten skal taes. Slik blir det for oss med kommunefarget hår som så gjerne skulle ønske at vi egentlig så ut som malibu stacey. jaja, som den godeste arne-brimi ville sagt: då har med berre juksa litt... (Sa jeg med min på-trynet sundmøringsdialekt. akk ja, fint jeg aldri skal gifte meg med en som har dialekt.)

uansett så kan jeg berike det fåtallet mennesker som tar seg turen innom med hva jeg har bedrevet med. Ikke nok med at jeg ligger så langt over minus på kontoen at jeg har null planer om å finne ut det eksakte beløpet, ei heller at jeg eier vinterklær som passer den norske villmark, så det passer meg fint at jeg drar tilbake til good old London imorgen.

En ting jeg facinerer meg over er SFO-parkdress, lommedalsbunad eller termodress som du gjerne må kalle det. Jeg har lenge ønsket meg en slik udelikat og grusom parkdress til å sprade de kjølige skoger av Norge med, men har slitt med å få tak i en til en rimelig pris. (699,- for en PARKDRESS på ytre enebakk er ikke noe jeg anser som en reel pris...)
Uansett, så tok jeg meg turen inn i Lommedalens dype skoger for å bli møtt av nettopp. en rød termodress med pelsfór og matchene lue, så jeg anså meg selv som i himmelen. Her var det jo bare å hive på seg parkdressen å komme seg ut. Vil også påpeke at da jeg møtte min overkvinne i en liknene dress, men helt klart nyere modell, ga vi hverandre et nikk som kun kunne bety en ting. respekt.

En også kanskje bemerkelsesverdig ting må være en ny observasjon om nordmenn. Etter et besøk på rema, med en ekstremt undertrykkene følelse etter å ha slentrent inn i kjeledress, spør jeg om jeg kan få to poser etter jeg har betalt. Dama bak kassen er virkelig i et så grusomt stadie av overgansalderen at hun ikke bare kaster posEN på meg, men hun velger også snu seg fort tilbake til neste kunde og ikke engang gi meg et smil. For det første ba jeg om to poser, og når hun tar det som verdens undergang at hun må ofre noe som likner en stakkars barnehagearbeider en ekstra pose til en verdi av 2 øre kan hun ha det så godt. smil a nordmenn! jeeesus christ2 kommentarer

14.jan.2010 kl.01:04

dayyuum de bildene. en grunn til at jeg gidder å henge med deg for å si det sånn

neste gang vi skal på rema har begge apedress og et syltetøysglass med femtiøringer, skal se om kjerringa ikke gir oss to poser da:):):)

elisabeth

14.jan.2010 kl.22:54

Elsker bildene ! så fantastisk flott!

Skriv en ny kommentar

dreabay

dreabay

99, Bærum

bedre å være gal enn normal

Kategorier

Arkiv

hits